Om os


Vi har sunget og spillet om havenes sømænd deres arbejdsomme liv og oplevelser samt de skønne sejskibe, der bragte dem frem til de fjerneste egne af kloden siden 1996. Vi har underholdt under navne som ”Nyborg Shantymen”, "Shantymen2-Albatros" og her i 2011 skiftede vi navn til "Shantymen".
Shantymusikerne er pt. Poul Kildelund med harmonika, Kaj Mattesen med guitar og banjo, Axel Bülow Johansen med tamburin og Ole Falk med fløjte, klarinet, tromme, vaskebræt.


Shantygruppen startede med 4 mand , der dannede kor ved indspilningen af CD´en ”Round The Horn” til fordel for ”Georg Stage”.
Efterfølgende tog vi selv fat i instrumenterne til fremførelsen af de mange gamle Shanties, og har i den forbindelse haft fornøjelsen at optræde såvel i ind-og udland, herunder Tall Ship Race i Rostock, shantyfestival i Gelting, Dragten i Holland, Århus og flere pragtfulde steder såsom de hjemlige folkemusik-scener.

Et nært musikalsk- og venskabeligt forhold til ”Stork Ejlaender Shantykor” fra Fanø har givet flere pragtfulde oplevelser, herunder Shantysang i Sønderho kirke – fællestur til Shantyfestival i Drachten i Holland.
Stork Ejlænder Shantykor
"Shantymen”ønsker gennem Shantysang-og musik, fortællinger, foredrag – evt ledsaget af film at  videreføre mindet om de store sejlskibe, med det barske liv om bord, og ikke mindst mindet om samværet med de gamle Kap Hornere fra den ” Danske Kap Horn Forening”


Ingen kommentarer:

Tilføj en kommentar